Jogi nyilatkozat

A Grande-Car-Center Bt. a (www.grandecarcenter.hu és www.grandecarcenter.eu) domainnev alatt elérhető szolgáltatásai használatával vagy bármely más domainnév alatt található oldala megnyitásával Ön elfogadja az alább felsorolt feltételeket. Amennyiben nem fogadja el a felhasználási feltételeket, kérjük ne nyissa meg a fenti domain alatt elérhető weboldalainkat.

Információk:

A Grande-Car-Center Bt. a továbbiakban mint weboldal tulajdonosa mindent megtett annak érdekében, hogy az oldalain található információk pontosak hibamentesek legyenek, és törekedik arra hogy a mindenkori megjelenítés időpontjában is a legfrissebb információkat közölje látogatóival.

A weboldal tulajdonosa sem közvetlen, sem közvetett úton nem vállal felelősséget a weboldalon keresztül megjelenített információkért, továbbá fenntartja a jogot, hogy a weboldalakon megjelenő tartalmak és szolgáltatásokat bármilyen értesítés nélkül bármikor megváltoztassa, illetve azon javításokat, módosításokat hajtson végre, törölje azok tartalmát, vagy részben vagy egészben véglegesen vagy időlegesen azokat megszüntesse.

A weboldal tulajdonosa nem vállal felelősséget sem közvetett sem közvetlen úton, a weboldalon megjelenő adatok értelmezéséből, vagy felhasználásából azok pontatlanságából vagy hibájából adódó kárért, illetve veszteségért.

Adatok kezelése:

A weboldal tulajdonosa a oldalakon található szolgáltatások igénybe vételéhez adatokat kér be a szolgáltatást igénybe vevőtől. A Grande-Car-Center Bt. ezen adatokat kizárólag a szolgáltatások nyújtásához használja fel az alábbiak szerint:

A weboldalának bármelyik olyan felhasználója, aki a weboldal felhasználásával információt szolgáltat a Grande-Car-Center Bt. felé elfogadja, hogy a Grande-Car-Center Bt. az adatokat az alábbi célokra felhasználja:

* piackutatás, piaci elemzés,
* vevői szokások elemzése,
* anoním látogatottsági statisztikák összeállítása,
* tájékoztatás nyújtása új termékekről, szolgáltatásokról,
* tájékoztatás nyújtása különböző akciókról,
* vevői reklamációk intézése,
* megrendelések intézése.

A személyes adatok védelme:

A Grande-Car-Center Bt. bármely - a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezel. Amennyiben Ön bármely személyes adatát eljuttatja a A Grande-Car-Center Bt.-hez, ezzel hozzájárulását adja ahhoz, hogy azt a Grande-Car-Center Bt. - az ügylet jellege által meghatározott célból és ideig - nyilvántartsa és kezelje.

Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a Grande-Car-Center Bt. weboldalairól más cégek és egyéb szervezetek weboldalára is eljuthat. Az azokon közölt adatok tartalmáért és helyességéért, illetve az Ön adatainak biztonságáért a Grande-Car-Center Bt. semmilyen felelősséget nem vállal.

Szerzői jog

A Grande-Car-Center Bt. weboldalán található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi, illetve védjegy oltalom alatt állnak. Azoknak - a személyes használatot meghaladó mértékű - bármilyen formában történő felhasználása kizárólag a Grande-Car-Center Bt. kifejezett erre vonatkozó írásos engedélyével lehetséges.

Felhívjuk a figyelmét, hogy a Grande-Car-Center Bt. a fentiekben részletezett feltételeitől eltérő vagy azokat sértő használat szerzői jogi, polgári jogi és büntetőjogi következményekkel járhat.

A Grande-Car-Center Bt. a weboldal kapcsolatos információkkal, a szolgáltatásokkal azok igénybevételével és a személyes adatok kezelésével kapcsolatban cég székhelyére postai úton küldött levélben érdeklődhet:

GRANDE-CAR-CENTER
Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.